top of page
Saldokortti (1).png

#joogantai saldokortti/lahjakortti, itselle, lahjaksi tai vaikka itselle lahjaksi

Saldokortilla/lahjakortilla lunastat osallistumisen joogatunnille helposti ilmoittautumisen yhteydessä

  • ei enää pahvisia sarjakortteja ja niiden leimailua

  • maksu hoituu kätevästi ilmoittautumisen yhteydessä saldokorttisi nelimerkkisellä koodilla

  • osallistut helposti eri hintaisille tunneille

  • ladattu saldo on käytettävissä puoli vuotta (6 kk) latauspäivästä ja voit ladata sitä helposti lisää

  • saldo-/lahjakortin jäljellä oleva summa päivittyy sitä mukaan, kun sitä käytetään

  • onnistuu myös liikuntaeduilla

  • saldon vähetessä voit lisätä sitä samalla tavalla olemassa olevalle koodille kuin ostit alkuperäisen saldokortin valitsemalla lunastaessa kohdan "Lisää saldoa olemassa olevalle kortille"

Saldokortti on perhekohtainen ja voit halutessasi maksaa sillä myös kaverisi mukaan tunnille.

Maksaessasi saldolla on koodi ”sidottu” sähköpostiin, jolle saldo on luotu, eli kaverisi ei voi ilmoittautua koodillasi tunneille, vaan jos haluat piffata tunnin kaverille, varaa paikka omalla sähköpostillasi.

Miten hankin?

https://liikuttajat.fi/joogantai/kortit/saldokortti löydät #joogantai saldokortin, joka siis toimii myös lahjakorttina.

Miten toimii käytännössä?

Ladattuasi ja maksettuasi saldoa haluamasi summan, saat sähköpostiisi kuitin maksusta sekä viestin, jossa kerrotaan kortin koodi.

Laita nelimerkkinen koodi talteen ja ilmoittautuessasi valitset hintaryhmäksi ”Saldokortilla”, jonka jälkeen ilmoittautumislomake osaa kysyä sinulta saldokorttisi koodin.

Huomioithan, että koodissa voi olla sekä kirjaimia, että numeroita, eli jos tuntuu, ettei koodi toimi, tarkista ensin onko 1 i tai 0 o ja että ilmoittaudut samalla sähköpostiosoitteella, kuin mitä olet käyttänyt saldoa lunastaessasi.

Oston jälkeen saat sähköpostiin ilmoituksen, paljonko saldoa on jäljellä ja kun se uhkaa loppua, voit kätevästi lisätä rahaa samalle saldokortille samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla, mutta valitse vaihtoehto "Lisää saldoa olemassa olevalle kortille".

Saldon ja ominen varauksien tarkistaminen

Kun sinulla on saldokortti, voit tarkistaa saldosi varauksesi kuitista löytyvällä painikkeella "Kirjaudu asiakastilille".

Asiakastilillä voit hallinnoida varauksiasi ja näet tämänhetkisen saldokorttisi saldon ja koodin.  

Mitä jos joudun perumaan osallistumisen?

Kun perut osallistumisen vahvistusviestissä olevan painikkeen kautta, maksamasi saldo palautuu takaisin saldokortille.

SALDOA LAHJAKSI
 

Ostaessasi saldokortin lomakkeella on kohta ”Saajan tiedot”, kun täytät nämä kentät saldo-/lahjakortti luodaan lahjan saajan tiedoilla, mutta kuitti maksusta ja vahvistusviesti koodeineen tulee omaan sähköpostiisi (”Maksajan tiedot”).

Lahjan saajalle ei siis tässä vaiheessa lähetetä mitään, kortti vaan luodaan valmiiksi hänen tiedoillaan ja summalla, jonka lahjan antaja maksaa. Sinulle jää tehtäväksi toimittaa lahjakortin koodi lahjan saajalle.

Muun kuin verkkokaupasta löytyvän summan lataaminen?

Minimi lataussumma saldoa verkkokaupassa on 50 eur, mikäli haluat ladata esim. liikuntaedulla jonkin summan jota ei löydy valmiina (koitamme saada halutun summan syöttämisen toimimaan, mutta toistaiseksi se ei vielä onnistu) ota yhteyttä ulla@joogantai.fi, niin kerron kuinka toimia.

SALDON LATAAMINEN LIIKUNTAEDUILLA

Haluaisin lunastaa #joogantain saldoa liikuntaedulla, mutta tilauslomakkeella on vaihtoehtona vain Smartum ja Epassi, miten toimin?

Saldon lunastaminen onnistuu myös Edenredillä, mutta vaatii hieman eri ”reitin” eli:

1. Käy tilaamassa saldokortti osoitteessa https://liikuttajat.fi/joogantai/kortit/saldokortti ja valitse "maksu paikan päällä".

HUOM. Kun maksu hoidetaan liikuntaedulla ei ole väliä minkä summan tilatessa valitset ladattavaksi, eli liikuntaedulla voi sen omalla sovelluksella maksaa minkä summan vain ja Joogantai saldo päivitetään sen mukaan (ks. kohta 5).

3. Kun olet tilannut saldokortin, sitä ei ole vielä aktivoitu, koska maksu puuttuu.

4. Siirrä seuraavaksi MyEdenred mobiilisovelluksella haluamasi summa Joogantaille ja laita summa ja joko kuitin numero tai ruutukaappaus maksun läpi menosta sähköpostitse ulla@joogantai.fi, että tiedän maksun suoritetuksi.

Liikuntaetusovellukset eivät näytä palveluntarjoajalle kuin kuitin ja summan, tarvitsen siis em. tiedot, jotta osaan kohdistaa maksusi.

5. Saatuani kuitin numeron ja tiedon summasta, jonka olet siirtänyt, aktivoin saldon (ja muutan tarvittaessa saldon summan siksi, jonka olet siirtänyt) ja laitan sinulle vielä erikseen viestin, että asia on kunnossa.

Edenred-Color-CMYK.png
epassi_logo_new_color.png
SMARTUM_LOGO_RGB_BLACK.png
bottom of page