top of page
Saldokortti (1).png

#joogantai saldokortti/lahjakortti, itselle tai lahjaksi

Saldokortilla/lahjakortilla lunastat osallistumisen joogatunnille helposti ilmoittautumisen yhteydessä

  • ei enää pahvisia sarjakortteja ja niiden leimailua

  • maksu hoituu kätevästi ilmoittautumisen yhteydessä saldokorttisi nelimerkkisellä koodilla

  • osallistut helposti eri hintaisille tunneille

  • ladattu saldo on käytettävissä puoli vuotta (6 kk) latauspäivästä ja voit ladata sitä helposti lisää

  • saldo-/lahjakortin jäljellä oleva summa päivittyy sitä mukaan, kun sitä käytetään

  • onnistuu myös liikuntaeduilla

  • saldon vähetessä voit lisätä sitä samalla tavalla olemassa olevalle koodille kuin ostit alkuperäisen saldokortin valitsemalla lunastaessa kohdan "Lisää saldoa olemassa olevalle kortille"

Saldokortti on perhekohtainen ja voit halutessasi maksaa sillä myös kaverisi mukaan tunnille.

Maksaessasi saldolla on koodi ”sidottu” sähköpostiin, jolle saldo on luotu, eli kaverisi ei voi ilmoittautua koodillasi tunneille, vaan jos haluat piffata tunnin kaverille, varaa paikka omalla sähköpostillasi.

HANKKIMINEN

https://liikuttajat.fi/joogantai/kortit/saldokortti löydät ja voit lunastaa #joogantai saldokortin, joka toimii myös lahjakorttina, valitsemallasi summalla.

 

Voit valita maksutavaksi myös henkilöstöedut Smartum / Epassi. Edenredillä maksua varten katso ohjeet alempaa.

Huomioithan, että pelkkä henkilöstöedun sovelluksella Epassi, MyEdenred tai Smartum ei lataa Joogantain saldokorttia, vaan lataaminen tehdään em. mainitussa osoitteessa, jotta maksu kohdistuu oikein.

Kun saldo  uhkaa loppua, voit kätevästi lisätä rahaa samalle saldokortille samalla tavalla kuin ensimmäisellä kerralla, mutta valitse vaihtoehto "Lisää saldoa olemassa olevalle kortille".

Kun lisäät saldoa kortille saat myös sillä jo olemassa olevalle summalle lisää käyttöaikaa. 

KÄYTTÄMINEN

Ladattuasi ja maksettuasi saldoa haluamasi summan, saat sähköpostiisi kuitin maksusta sekä viestin, jossa kerrotaan kortin koodi.

Laita nelimerkkinen koodi talteen ja ilmoittautuessasi valitset hintaryhmäksi ”Saldokortilla”, jonka jälkeen ilmoittautumislomake osaa kysyä sinulta saldokorttisi koodin.

Huomioithan, että koodissa voi olla sekä kirjaimia, että numeroita, eli jos tuntuu, ettei koodi toimi, tarkista onko 1 i tai 0 o ja että ilmoittaudut samalla sähköpostiosoitteella, kuin mitä olet käyttänyt saldoa lunastaessasi.

SALDON MÄÄRÄN TARKISTAMINEN

Kun sinulla on saldokortti, voit tarkistaa saldosi varauksesi kuitista löytyvällä painikkeella "Kirjaudu asiakastilille".

Kirjautumalla voit hallinnoida varauksiasi ja näet tämänhetkisen saldokorttisi saldon ja koodin.  

OSALLISTUMISEN/TUNNIN PERUUNTUMINEN

Kun perut osallistumisen vahvistusviestissä olevan painikkeen kautta, maksamasi saldo palautuu takaisin saldokortille, kuin myös siinä tilanteessa, että tunti jostain syystä peruuntuu.

🎁SALDOA LAHJAKSI🎁
Ostaessasi saldokortin lomakkeella on kohta ”Saajan tiedot”, kun täytät nämä kentät saldo-/lahjakortti luodaan lahjan saajan tiedoilla, mutta kuitti maksusta ja vahvistusviesti koodeineen tulee omaan sähköpostiisi (”Maksajan tiedot”).

Lahjan saajalle ei siis tässä vaiheessa lähetetä automaattisesti mitään, kortti  luodaan valmiiksi hänen tiedoillaan  ja summalla, jonka lahjan antaja maksaa. Sinulle jää tehtäväksi toimittaa lahjakortin koodi lahjan saajalle.

MUUN KUIN VERKKOKAUPASTA LÖYTYVÄN SUMMAN LATAAMINEN

Minimi lataussumma saldoa on 50 eur. Mikäli haluat ladata esim. liikuntaedulla jonkin summan jota ei löydy valmiina, käy maksamassa ko. summa Epassin/Smartumin/Edenredin mobiilisovelluksella ja lähetä maksun kuitista ruutukaappaus ulla@joogantai.fi otsikolla "Saldon lataus" niin hoidan asian kuntoon.

SALDON LATAAMINEN EDENREDILLÄ

Saldon lunastaminen onnistuu myös Edenredillä, mutta vaatii hieman eri ”reitin” eli:

1. Käy tilaamassa saldokortti osoitteessa https://liikuttajat.fi/joogantai/kortit/saldokortti ja valitse "maksu paikan päällä".

HUOM. Kun maksu hoidetaan liikuntaedulla ei ole väliä minkä summan tilatessa valitset ladattavaksi, eli liikuntaedulla voi sen omalla sovelluksella maksaa minkä summan vain ja Joogantai saldo päivitetään sen mukaan (ks. kohta 5).

3. Kun olet tilannut saldokortin, sitä ei ole vielä aktivoitu, koska maksu puuttuu.

4. Siirrä seuraavaksi MyEdenred mobiilisovelluksella haluamasi summa Joogantaille ja laita summa ja joko kuitin numero tai ruutukaappaus maksun läpi menosta sähköpostitse ulla@joogantai.fi, että tiedän maksun suoritetuksi.

Liikuntaetusovellukset eivät näytä palveluntarjoajalle kuin kuitin ja summan, tarvitsen siis em. tiedot, jotta osaan kohdistaa maksusi.

5. Saatuani kuitin numeron ja tiedon summasta, jonka olet siirtänyt, aktivoin saldon (ja muutan tarvittaessa saldon summan siksi, jonka olet siirtänyt) ja laitan sinulle vielä erikseen viestin, että asia on kunnossa.

Edenred-Color-CMYK.png
epassi_logo_new_color.png
SMARTUM_LOGO_RGB_BLACK.png
bottom of page