Hetki aikaa itselle, keho hereille ja ajatukset rullaamaan

Lunasta itsellesi #joogantai -aamupassi 29€/kk ja osallistu joko livestriimiin, tule paikan päälle Nummelaan tai katso tallenne sinulle sopivana ajankohtana.

 

Copy of aamupassi logo (1).png

Mikä aamupassi?

#joogantai-aamupassin lunastamalla voit osallistua aamujoogaan arkiaamuisin klo 7.00-7.50 joko paikan päällä Nummelassa tai livestriimin kautta Zoomissa.

HUOM! Mikäli tulet aamuisin paikanpäälle Studio Ryhtiin Nummelaan, muistathan varata paikkasi

www.vello.fi/joogantai.

Miten hankin aamupassin?

Tilisiirrolla, MobilePay-sovelluksella tai liikuntasaldoilla maksaessasi tilaa aamupassi Tapahtumat- sivulta. 

Voit tilata ja maksaa aamupassin myös verkkokaupan kautta osoitteessa www.holvi.com/shop/joogantai.

 

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on maksuohjeet, linkki Zoomiin sekä salasanan osallistumista varten.

Etkö saanut vahvistusta? Ota yhteyttä ulla@joogantai.fi, niin selvitetään asia. Muista tarkistaa myös roskapostikansio jos ei viestiä näy (Gmailissa viesti saattaa olla "ilmoitukset"-kansiossa).

Miten maksan aamupassin?

- verkkokaupassa

- Nummelassa paikan päällä

- tilisiirtona

- MobilePay-maksuna

- ePassi-, Smartum-, MyEdenred- ja Eazybreak-mobiilisovelluksilla

- muut mahdolliset maksutavat sovitaan erikseen.

HUOM! Mikäli maksat liikuntakorttien saldolla, ilmoita sovelluksesta saamasi kuitin tunniste sähköpostitse ulla@joogantai.fi tai teksti-WhatsApp-viestillä/ 040 582 4936, jotta osaamme kohdistaa tulleen maksun tilaukseesi.

Aamupassin tilaus on voimassa toistaiseksi

Mikäli et halua, että aamupassisi uusiutuu automaattisesti aina kuun vaihteessa, voit peruuttaa sen kuluvan kuun 20. päivä mennessä ilmoittamalla asiasta sähköpostitse

ulla@joogantai.fi.

 

Lähetämme sinulle muistutuksen maksusta aina kuluvan kuun 27. päivä, muistutusviestissä on myös salasana seuraavan kuukauden striimauksiin.

Liittyminen Zoomiin livestriimiin

Tunnilla voi olla myös liveosallistujia. Toivon, että ehdit ruudun toiselle puolelle viimeistään klo 6.55, jotta päästään kaikki aloittamaan aikataulun mukaisesti klo 7.00 kiitos :)

 

Jos käytät mobiililaitetta, eikä sinulla ole vielä Zoom-sovellusta, laite pyytää sinua asentamaan sen klikattuasia vahvistusviestissä saamaasi linkkiä.  Asentamalla tämän ilmaisen sovelluksen pääset helposti osallistumaan tunnille. Voit liittyä mukaan myös selaimella, jolloin erillistä sovellusta ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin käyttömukavuuden vuoksi sovelluksen lataamista.

HUOM! Lataathan sovelluksen ja asennat hyvissä ajoin jo edellisenä päivänä, jotta et myöhästy tunnin aloituksesta.

 

Zoom-alustaa on helppo käyttää, mutta varsinkin jos olet osallistumassa Zoom-tapaamiseen ensimmäistä kertaa, liity mukaan sen verran ajoissa, että pystyt varmistamaan tekniikan toimimisen.

 

Huomioithan, että emme valitettavasti pysty auttamaan striimin vastaanottajien mahdollisissa teknisissä ongelmissa, mikäli et ole varma miten Zoom toimii tutustuthan sen käyttöön etukäteen ja/tai pyydät apua paremmin asiaan perehtyneeltä, niin vältytään ikäviltä yllätyksiltä tunnin alkaessa :)

Mikrofonisi on hiljennetty #joogantain toimesta, mutta kuvayhteys aukeaa automaattisesti, mikäli olet sen sallinut ja kamerasi on päällä. Zoomissa osallistujat näkevät toisten kuvat sikäli kuin kamerat ovat päällä.

Vinkkejä tunnille valmistautumiseen

Muista laittaa mukavat joustavat vaatteet päälle, mikäli et omista joogamattoa, käy alustaksi mikä vaan perus jumppamaton tapainen. Lasi vettä tai juomapullo on hyvä ottaa käden ulottuville.

 

Asettuessasi matolle odottamaan tunnin alkua, ota mukava asento, joko maakuulla tai istuen, sulje silmät ja lähde hengittämään rauhassa nenän kautta tuoden huomion hengitykseen ja kehon tuntemuksiin, aloitamme yhdessä tasan klo 7.00.

 

Halutessasi voit laittaa itsellesi mieluista musiikkia soimaan fiiliksen mukaan, vaikka koko tunnin ajaksi. Spotifystä löytyy paljon valmiita tarkoitukseen sopivia soittolistoja, hakusanoiksi voi kokeilla vaikka "jooga rentoutus", "sunrise yoga" tai "hatha yoga".

 

Voit myös ottaa käden ulottuville jotain lämmintä peitettä, mikäli aikomuksenasi on jäädä tunnin jälkeen lepäämään pidemmäksi aikaa

Nopeutettu esimerkki aamutunnista.

Tunnin päättyminen

Aamutunnin viimeinen asana on selinmakuulla tehtävä lyhyt lepoasana, savasana. Mikäli sinulla on mahdollisuus suoda itsellesi pidempi lepo, ja koet sitä kaipaavasi, jää ihmeessä muiden noustessa istumaan, tunnin päättymisen merkiksi, rauhoittumaan ennen alkavaa päivää makuulle, niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

Tunnin jälkeen

Mikäli sinulla on kysyttävää, jään tunnin jälkeen paikalle, jolloin voit avata mikrofonin kysyäksesi tunnin aikana mahdollisesti heränneitä kysymyksiä asanoiden linjauksesta tms.

Asanoista löytyy tietoa ja ohjeita myös #joogantai-blogista.

 

Jooga saa tehokkaasti nesteet liikkeelle, joten muistathan juoda vettä, teetä tmv. tunnin jälkeen sekä pitkin päivää.

Linkki tallennukseen

Ilmoittautuessasi aamupassin tilaajaksi voit valita haluatko, että lähetämme sinulle linkin tuntien tallennuksiin vai emme.

 

Lähetämme linkit tallennuksiin aina tunnin jälkeen sitä pyytäneille. Tallennukset ovat katsottavissa kuluvan viikon ajan, voit siis tehdä aamujoogan sinulle sopivana ajankohtana.

 

Mikäli huomaat kesken laskutuskauden, että haluatkin tallennelinkit, vaikka et ole niitä alun perin tilannut, ole yhteydessä ulla@joogantai.fi, niin lähetämme linkit tallennuksiin sinulle jatkossa.

Ohjaajan sairastuminen tms. force majore

Ohjaajan sairastuessa tai muussa vastaavassa tilanteessa lähetän aamupassin tilanneille linkin aikaisemmin tarkoitusta varten tehtyyn tallenteeseen. Linkki lähetetään heti kun tunnin peruuntuminen on tiedossa, kurkaathan siis sähköpostisi mikäli tunti ei näytä alkavan normaalisti.

Haluatko kokeilla #joogantai aamujooga ennen aamupassin tilausta?

Kokeile aamujoogaa tästä (tallennettu 26.3.2021)

©2020 by #joogantai