top of page

Joogantain aamujoogalla hetki aikaa itselle, keho hereille ja ajatukset rullaamaan

#joogantai aamujooga joka arkiaamu klo 7.00-7.40.

Lunasta itsellesi #joogantai -aamupassi 29€/kk ja osallistu joko livestriimiin, tule paikan päälle Nummelaan tai katso tallenne sinulle sopivana ajankohtana mistä päin maailmaa tahansa.

MAANANTAI

keho ja mieli lempeästi hereille kohti uutta viikkoa

TIISTAI

niskahartiaseutu vetreäksi ja keskivartalo haltuun

KESKIVIIKKO 
yin, viikoittain vaihtuva painotus:
niska jahartiaseutu  /selkä / lonkat ja lantionalue

 

huom! mikäli yin-jooga ei ole tuttua käy lukemassa sitä
käsittelevä postaus blogista

TORSTAI 

hathaa koko keholle

PERJANTAI

lempeää flowta koko keholle
 

Laptop and Phone

Mikä aamupassi?

#joogantai-aamupassin lunastamalla voit osallistua aamujoogaan

arkiaamuisin klo 7.00-7.40 joko paikan päällä Nummelassa tai livestriimin kautta Zoomissa.

HUOM! Mikäli tulet aamuisin paikanpäälle  Joogantain salille, muistathan varata paikkasi
iikuttajat.fi/joogantai

Miten hankin aamupassin?

Voit lunastaa aamupassin klikkaamalla tästä .

 

Maksettuasi aamupassin saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki Zoomiin, sekä salasanan osallistumista varten.

Etkö saanut vahvistusta? Ota yhteyttä ulla@joogantai.fi, niin selvitetään asia. Muista tarkistaa myös roskapostikansio jos ei viestiä näy (Gmailissa viesti saattaa olla "ilmoitukset"-kansiossa).

Haluan maksaa liikuntasaldolla miten toimin?

Aamupassi lunastaessa voit maksaa halutessasi Smartumin liikuntasaldolla, mikäli haluat käyttää ePassia, MyEdenrediä tai Eazybreakia niin ota yhteyttä ulla@joogantai.fi , niin hoidetaan maksu kuntoon.

Video Game

Liittyminen Zoomiin livestriimiin

Toivon, että ehdit ruudun toiselle puolelle viimeistään muutamaa minuuttia vaille, jotta päästään kaikki aloittamaan aikataulun mukaisesti klo 7.00, kiitos :)

 

Jos käytät mobiililaitetta, eikä sinulla ole vielä Zoom-sovellusta, laite pyytää sinua asentamaan sen klikattuasia vahvistusviestissä saamaasi linkkiä.  Asentamalla tämän ilmaisen sovelluksen pääset helposti osallistumaan tunnille. Voit liittyä mukaan myös selaimella, jolloin erillistä sovellusta ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin käyttömukavuuden vuoksi sovelluksen lataamista.

HUOM! Lataathan sovelluksen ja asennat hyvissä ajoin jo edellisenä päivänä, jotta et myöhästy tunnin aloituksesta.

 

Zoom-alustaa on helppo käyttää, mutta varsinkin jos olet osallistumassa Zoom-tapaamiseen ensimmäistä kertaa, liity mukaan sen verran ajoissa, että pystyt varmistamaan tekniikan toimimisen.

 

Huomioithan, että emme valitettavasti pysty auttamaan striimin vastaanottajien mahdollisissa teknisissä ongelmissa, mikäli et ole varma miten Zoom toimii tutustuthan sen käyttöön etukäteen ja/tai pyydät apua paremmin asiaan perehtyneeltä, niin vältytään ikäviltä yllätyksiltä tunnin alkaessa :)

Mikrofonisi on hiljennetty Joogantain toimesta, mutta kuvayhteys aukeaa automaattisesti, mikäli olet sen sallinut ja kamerasi on päällä. Zoomissa osallistujat näkevät toisten kuvat sikäli kuin kamerat ovat päällä.

Tunnilla on usein myös liveosallistujia ja ohjaaja saattaa joskus tarvittaessa kommunikoida heidän kanssa, älä anna tämän haitata omaa harjoitustasi.

Fitness on Yoga Mat

Vinkkejä tunnille valmistautumiseen

Muista laittaa mukavat joustavat vaatteet päälle, mikäli et omista joogamattoa, käy alustaksi mikä vaan perus jumppamaton tapainen. Lasi vettä tai juomapullo on hyvä ottaa käden ulottuville.

 

Asettuessasi matolle odottamaan tunnin alkua, ota mukava asento, joko maakuulla tai istuen, sulje silmät ja lähde hengittämään rauhassa nenän kautta tuoden huomion hengitykseen ja kehon tuntemuksiin, aloitamme yhdessä tasan klo 7.00.

 

Halutessasi voit laittaa itsellesi mieluista musiikkia soimaan fiiliksen mukaan, vaikka koko tunnin ajaksi. Spotifystä löytyy paljon valmiita tarkoitukseen sopivia soittolistoja, hakusanoiksi voi kokeilla vaikka "jooga rentoutus", "sunrise yoga" tai "hatha yoga".

 

Voit myös ottaa käden ulottuville jotain lämmintä peitettä, mikäli aikomuksenasi on jäädä tunnin jälkeen lepäämään pidemmäksi aikaa.

Water

Tunnin jälkeen

Mikäli sinulla on kysyttävää, jään tunnin jälkeen paikalle, jolloin voit avata mikrofonin kysyäksesi tunnin aikana mahdollisesti heränneitä kysymyksiä asanoiden linjauksesta tms.

Asanoista löytyy tietoa ja ohjeita myös #joogantai-blogista.

 

Jooga saa tehokkaasti nesteet liikkeelle, joten muistathan juoda vettä, teetä tmv. tunnin jälkeen sekä pitkin päivää.

11062b_0c83b328598648e9a5594ed4c902299a~mv2.jpg

Linkki tallennukseen

 

Lähetämme linkit tallennuksiin aina tunnin jälkeen, aamupäivän aikana. Tallennukset ovat katsottavissa kuluvan viikon ajan, voit siis tehdä aamujoogan sinulle sopivana ajankohtana.

Ohjaajan sairastuminen tms. force majore

Ohjaajan sairastuessa tai muussa vastaavassa tilanteessa lähetän aamupassin tilanneille linkin aikaisemmin tarkoitusta varten tehtyyn tallenteeseen. Linkki lähetetään heti kun tunnin peruuntuminen on tiedossa, kurkaathan siis sähköpostisi, mikäli tunti ei näytä alkavan normaalisti.

Haluatko kokeilla #joogantai aamujooga ennen aamupassin tilausta?

Kokeile aamujoogaa tästä (tallennettu 14.2.2022)

bottom of page