1.png

Joogantain arkijoogalla hetki aikaa itselle, vaikka joka päivä, olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa, oman aikataulusi mukaan.

Joogantain aamupassi muuttuu syksyllä 2022 arkijoogapassiksi.

Livestriimattu arkijooga (ent. aamujooga) jatkuu syyskuussa, hyppää mukaan arkijoogapassilla https://liikuttajat.fi/joogantai/joogat/arkijoogapassi

Lunasta itsellesi #joogantai -arkijoogapassi VAIN 29€/kk tai 125€ syys -joulukuu 2022 ja osallistu joko livestriimiin, tule paikan päälle Nummelaan arkiaamuisi klo 7.00-7.40 tai tee tallenteen tahdissa missä vaan, mihin aikaan vaan.

ARKIJOOGAN VIIKKOKATTAUS

MAANANTAI

keho ja mieli lempeästi hereille kohti uutta viikkoa

TIISTAI

niskahartiaseutu vetreäksi ja keskivartalo haltuun

KESKIVIIKKO 

yin, viikoittain vaihtuva painotus:
niska ja hartiaseutu  /selkä / lonkat ja lantionalue

 

Mikäli yin-jooga ei ole tuttua käy lukemassa sitä
käsittelevä postaus blogista.

TORSTAI 

hathaa koko keholle

PERJANTAI

lempeää flowta koko keholle,

Mikäli flowjooga ei ole entuudestaan tuttua,

kannattaa käydä lukemassa sitä
käsittelevä postaus blogista.

 

Laptop and Phone

Miten hankin arkijoogapassin?

Voit lunastaa arkijoogapassin klikkaamalla tästä .

 

Maksettuasi arkijoogapassin saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki Zoomiin, sekä salasanan osallistumista varten.

Etkö saanut vahvistusta? Ota yhteyttä ulla@joogantai.fi, niin selvitetään asia. Muista tarkistaa myös roskapostikansio jos ei viestiä näy (Gmailissa viesti saattaa olla "ilmoitukset"-kansiossa).

Haluan maksaa liikuntasaldolla miten toimin?

Aamupassi lunastaessa voit maksaa halutessasi Smartumin liikuntasaldolla sekä Epassilla, mikäli haluat käyttää MyEdenrediä tai Eazybreakia niin ota yhteyttä ulla@joogantai.fi , niin hoidetaan maksu kuntoon.

Miten hankin arkijoogapassin?

Voit lunastaa arkijoogapassin klikkaamalla tästä .

 

Maksettuasi arkijoogapassin saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki Zoomiin, sekä salasanan osallistumista varten.

Etkö saanut vahvistusta? Ota yhteyttä ulla@joogantai.fi, niin selvitetään asia. Muista tarkistaa myös roskapostikansio jos ei viestiä näy (Gmailissa viesti saattaa olla "ilmoitukset"-kansiossa).

Haluan maksaa liikuntasaldolla miten toimin?

Aamupassi lunastaessa voit maksaa halutessasi Smartumin liikuntasaldolla sekä Epassilla, mikäli haluat käyttää MyEdenrediä tai Eazybreakia niin ota yhteyttä ulla@joogantai.fi , niin hoidetaan maksu kuntoon.

Video Game

Liittyminen Zoomiin livestriimiin

Toivon, että ehdit ruudun toiselle puolelle rauhoittumaan ja laskeutumaan viimeistään muutamaa minuuttia ennen tunnin alkua.

 

Jos käytät mobiililaitetta, eikä sinulla ole vielä Zoom-sovellusta, laite pyytää sinua asentamaan sen klikattuasia vahvistusviestissä saamaasi linkkiä.  Asentamalla tämän ilmaisen sovelluksen pääset helposti osallistumaan tunnille. Voit liittyä mukaan myös selaimella, jolloin erillistä sovellusta ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin käyttömukavuuden vuoksi sovelluksen lataamista.

HUOM! Lataathan sovelluksen ja asennat hyvissä ajoin jo edellisenä päivänä, jotta et myöhästy tunnin aloituksesta.

 

Zoom-alustaa on helppo käyttää, mutta varsinkin jos olet osallistumassa Zoom-tapaamiseen ensimmäistä kertaa, liity mukaan sen verran ajoissa, että pystyt varmistamaan tekniikan toimimisen.

 

Huomioithan, että emme valitettavasti pysty auttamaan striimin vastaanottajien mahdollisissa teknisissä ongelmissa, mikäli et ole varma miten Zoom toimii tutustuthan sen käyttöön etukäteen ja/tai pyydät apua paremmin asiaan perehtyneeltä, niin vältytään ikäviltä yllätyksiltä tunnin alkaessa :)

Mikrofonisi on hiljennetty Joogantain toimesta, mutta kuvayhteys aukeaa automaattisesti, mikäli olet sen sallinut ja kamerasi on päällä. Zoomissa osallistujat näkevät toisten kuvat sikäli kuin kamerat ovat päällä.

Tunnilla on usein myös liveosallistujia ja ohjaaja saattaa joskus tarvittaessa kommunikoida heidän kanssa, älä anna tämän haitata omaa harjoitustasi.

Fitness on Yoga Mat

Vinkkejä tunnille valmistautumiseen

Muista laittaa mukavat joustavat vaatteet päälle, mikäli et omista joogamattoa, käy alustaksi mikä vaan perus jumppamaton tapainen. Lasi vettä tai juomapullo on hyvä ottaa käden ulottuville.

 

Asettuessasi matolle odottamaan tunnin alkua, ota mukava asento, joko maakuulla tai istuen, sulje silmät ja lähde hengittämään rauhassa nenän kautta tuoden huomion hengitykseen ja kehon tuntemuksiin, aloitamme yhdessä tasan klo 7.00.

 

Halutessasi voit laittaa itsellesi mieluista musiikkia soimaan fiiliksen mukaan, vaikka koko tunnin ajaksi. Spotifystä löytyy paljon valmiita tarkoitukseen sopivia soittolistoja, hakusanoiksi voi kokeilla vaikka "jooga rentoutus", "sunrise yoga" tai "hatha yoga".

 

Voit myös ottaa käden ulottuville jotain lämmintä peitettä, mikäli aikomuksenasi on jäädä tunnin jälkeen lepäämään pidemmäksi aikaa.

Water

Tunnin jälkeen

Mikäli sinulla on kysyttävää, jään tunnin jälkeen paikalle, jolloin voit avata mikrofonin kysyäksesi tunnin aikana mahdollisesti heränneitä kysymyksiä asanoiden linjauksesta tms.

Asanoista löytyy tietoa ja ohjeita myös #joogantai-blogista.

 

Jooga saa tehokkaasti nesteet liikkeelle, joten muistathan juoda vettä, teetä tmv. tunnin jälkeen sekä pitkin päivää.

11062b_0c83b328598648e9a5594ed4c902299a~mv2.jpg

Linkki tallennukseen

 

Linkki tallennuksiin YouTubeen lähetetään joku kuun ensimmäisen arkijoogan jälkeen, saman linkin takaa löydät koko kuun tallennukset. Tallennukset ovat katsottavissa kuluvan kuun ajan, voit siis tehdä arkijoogan sinulle sopivana ajankohtana.

Ohjaajan sairastuminen tms. force majore

Ohjaajan sairastuessa tai muussa vastaavassa tilanteessa lähetän aamupassin tilanneille linkin aikaisemmin tarkoitusta varten tehtyyn tallenteeseen. Linkki lähetetään, jos mahdollista, heti kun tunnin peruuntuminen on tiedossa, kurkkaathan siis sähköpostisi, mikäli tunti ei näytä alkavan normaalisti.

Jos jotain mystistä on tapahtunut, enkä pääsee linjoille ilmoittamaan asiasta voit tehdä sivun alalaidasta löytyvän harjoituksen. Mitään näin mystistä ei ole päässyt kuitenkaan tapahtumaan, eikä yhtään tuntia ole, koko aikana kun livestriimejä olemme tehneet, peruttu ilmoittamatta hyvissä ajoin, mutta kerta se on ensimmäinenkin ja tekniikan kanssa tunnetustihan aina sattuu ja tapahtuu.

Muut ongelmatilanteet

Koska livestriimeihin tarvitaan toimiva laitteisto ja nettiyhteys välillä sattuu ja tapahtuu, ääni saattaa katketa ja nettiyhteyspätkäistä, jolloin livestriimi tai tallennus ei joko onnistu tai jää kesken, tällöin ei auta kuin nöyrtyä tekniikan edessä ja toivoa, että seuraavana päivänä kaikki toimii.

Onneksi näitä sattuu todella harvoin, yhtään striimiä ei ole puolessatoista vuodessa jäänyt kesken tai lähettämättä, ääni on katkennut ehkä kaksi-kolme kertaa ja saatu aina takaisin kuhan joku noheva on siitä ruudun toiselta puolelta huikannut.  Jos siis kuva ohjaajan suu liikkuu, mutta ääni on hävinnyt, laita rohkeasti mikkisi päälle ja ilmoita asiasta, kiitos :)

Haluatko kokeilla ennen tilausta?

Kokeile tästä (tallennettu maanantaina 14.2.2022)