top of page
arkijooga 2023.png

Joogantain arkijoogalla hetki aikaa itselle, vaikka joka päivä, olitpa sitten missä päin maailmaa tahansa, oman aikataulusi mukaan.

Lunasta itsellesi #joogantai -arkijoogapassi VAIN 29€/kk ja osallistu joko livestriimiin, tule paikan päälle Nummelaan arkiaamuisin klo 7.00-7.40 tai tee tallentee
n tahdissa missä vaan, mihin aikaan vaan.

Jos tilaat arkijoogapassin lahjaksi, välitä tilauksen maksun jälkeen sähköpostiisi tulevasta kuitista linkki ja salasana lahjan saajalle. Muista laitaa viesti ulla@joogantai.fi, jossa kerrot lahjan saajan nimen ja sähköpostiosoitteen, niin osaan jatkossa toimittaa tarvittavat linkit hänelle suoraan, muutoin ne tulevat omaan sähköpostiisi. Ohjaathan lahjan saajan lukemaan myös tämän sivun, jotta osallistuminen olisi mahdolllisimman sujuvaa.

 

#arkijoogapassi tilataan ja uusitaan Joogantain verkkokaupasta osoitteesta 
https://liikuttajat.fi/joogantai/joogat/arkijoogapassi

OLETKO UUSI TILAAJA? LUNASTA ENSIMMÄINEN KUUKAUSI TARJOUSHINTAAN 19€ TÄÄLTÄ: https://liikuttajat.fi/joogantai/joogat/arkijoogatarjous24

ARKIJOOGAN VIIKKOKATTAUS

MAANANTAI: keho ja mieli lempeästi hereille kohti uutta viikkoa

TIISTAI: niskahartiaseutu vetreäksi ja keskivartalo haltuun

KESKIVIIKKO: yin, viikoittain vaihtuva painotus:
niska ja hartiaseutu  / selkä / lonkat ja lantionalue / jalkapohjista lonkkiin
 

Mikäli yin-jooga ei ole tuttua käy lukemassa sitä käsittelevä postaus blogista.

TORSTAI: hathaa koko keholle

PERJANTAI: lempeää flowta koko keholle

Mikäli flowjooga ei ole entuudestaan tuttua, kannattaa käydä lukemassa sitä
käsittelevä postaus blogista.
 

Miten hankin arkijoogapassin?

Voit lunastaa arkijoogapassin klikkaamalla tästä .

 

Maksettuasi arkijoogapassin saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on linkki Zoomiin, sekä salasanan osallistumista varten.

Etkö saanut vahvistusta? Ota yhteyttä ulla@joogantai.fi, niin selvitetään asia. Muista tarkistaa myös roskapostikansio jos ei viestiä näy (Gmailissa viesti saattaa olla "ilmoitukset"-kansiossa).

Haluan maksaa liikuntasaldolla miten toimin?

Arkijoogapassia lunastaessa voit verkkokaupassa maksaa halutessasi Smartumin liikuntasaldolla tai Epassilla. 

 

Mikäli haluat käyttää Edenrediä, niin ota yhteyttä ulla@joogantai.fi , niin hoidetaan asia kuntoon.

Osallistuminen Joogantain salilla arkiaamuisin 7-7.40

Käy varaamassa paikkasi https://liikuttajat.fi/joogantai/joogat/aamujooga ja valitse hintaryhmäksi "Minulla on arkijoogapassi". 

HUOM! Tulethan salille ajoissa, mielellään viimeistään klo 6.55, jotta livestriimi ja tunti pääsee alkamaan ajallaan klo 7.00.

Liittyminen Zoomiin livestriimiin

Toivon, että ehdit ruudun toiselle puolelle rauhoittumaan ja laskeutumaan viimeistään muutamaa minuuttia ennen tunnin alkua.

 

Jos käytät mobiililaitetta, eikä sinulla ole vielä Zoom-sovellusta, laite pyytää sinua asentamaan sen klikattuasia tilauksesi kuitissa olevaa linkkiä.  

 

Asentamalla tämän ilmaisen sovelluksen pääset helposti osallistumaan tunnille. Voit liittyä mukaan myös selaimella, jolloin erillistä sovellusta ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin käyttömukavuuden vuoksi sovelluksen lataamista.

HUOM! Lataathan sovelluksen ja asennat hyvissä ajoin jo edellisenä päivänä, jotta et myöhästy tunnin aloituksesta.

 

Zoom-alustaa on helppo käyttää, mutta varsinkin jos olet osallistumassa Zoom-tapaamiseen ensimmäistä kertaa, liity mukaan sen verran ajoissa, että pystyt varmistamaan tekniikan toimimisen.

 

Huomioithan, että emme valitettavasti pysty auttamaan striimin vastaanottajien mahdollisissa teknisissä ongelmissa, mikäli et ole varma miten Zoom toimii tutustuthan sen käyttöön etukäteen ja/tai pyydät apua paremmin asiaan perehtyneeltä, niin vältytään ikäviltä yllätyksiltä tunnin alkaessa :)

Mikrofonisi on hiljennetty Joogantain toimesta, mutta kuvayhteys aukeaa automaattisesti, mikäli olet sen sallinut ja kamerasi on päällä. Zoomissa osallistujat näkevät toisten kuvat sikäli kuin kamerat ovat päällä.

Tunnilla on usein myös liveosallistujia ja ohjaaja saattaa joskus tarvittaessa kommunikoida heidän kanssa, älä anna tämän haitata omaa harjoitustasi.

Vinkkejä tunnille valmistautumiseen

Muista laittaa mukavat joustavat vaatteet päälle, mikäli et omista joogamattoa, käy alustaksi mikä vaan perus jumppamaton tapainen. Lasi vettä tai juomapullo on hyvä ottaa käden ulottuville.

 

Asettuessasi matolle odottamaan tunnin alkua, ota mukava asento, joko maakuulla tai istuen, sulje silmät ja lähde hengittämään rauhassa nenän kautta tuoden huomion hengitykseen ja kehon tuntemuksiin, aloitamme yhdessä tasan klo 7.00.

 

Halutessasi voit laittaa itsellesi mieluista musiikkia soimaan fiiliksen mukaan, vaikka koko tunnin ajaksi. Spotifystä löytyy paljon valmiita tarkoitukseen sopivia soittolistoja, hakusanoiksi voi kokeilla vaikka "jooga rentoutus", "sunrise yoga" tai "hatha yoga".

 

Voit myös ottaa käden ulottuville jotain lämmintä peitettä, mikäli aikomuksenasi on jäädä tunnin jälkeen lepäämään pidemmäksi aikaa.

Tunnin jälkeen ja tallenteet

Mikäli sinulla on kysyttävää, jään tunnin jälkeen paikalle, jolloin voit avata mikrofonin kysyäksesi tunnin aikana mahdollisesti heränneitä kysymyksiä asanoiden linjauksesta tms.

Asanoista löytyy tietoa ja ohjeita myös #joogantai-blogista.

Soittolista tallennuksiin YouTubessa on käytettävissä kuluvan kuukauden. Linkki YouTubeen lähetetään sähköpostiisi kuun ensimmäisen joogan jälkeen tai ensimmäisenä arkipäivänä tilauksen teon jälkeen, mikäli tulet mukaan kesken kuuta.

Tallenteet pyritään lataamaan aina heti niiden valmistumisen jälkeen, mutta viimeistään kuluvan aamupäivän aikana.

Ohjaajan sairastuminen tms. force majore

Tieto tunnin mahdollisesta peruuntumisesta lähetetään, heti kun tunnin peruuntuminen on tiedossa, kurkkaathan siis sähköpostisi, mikäli tunti ei näytä alkavan normaalisti.

Jos jotain mystistä on tapahtunut, enkä pääsee linjoille ilmoittamaan asiasta voit tehdä sivun alalaidasta löytyvän harjoituksen tai jonkin aikaisemman harjoituksen soittolistasta, johon olet saanut linkin kuun ensimmäisen harjoituksen jälkeen.

Muut ongelmatilanteet
Koska livestriimeihin tarvitaan toimiva laitteisto ja nettiyhteys välillä sattuu ja tapahtuu, ääni saattaa katketa ja nettiyhteys pätkäistä, jolloin livestriimi tai tallennus ei joko onnistu tai jää kesken, tällöin ei auta kuin nöyrtyä tekniikan edessä ja toivoa, että seuraavana päivänä kaikki toimii.

Onneksi näitä sattuu todella harvoin. Yhtään striimiä ei ole niiden aloittamisen jälkeen (lokakuussa 2020),  jäänyt kesken tai lähettämättä. Ääni on ja nettiyhteys katkennut muutaman kerran, mutta kuten kaikki tiedämme, nämä ovat valitettavasti livestriimeissä mahdollisia. 

Haluatko kokeilla ennen tilausta?

Kokeile tästä (tallennettu maanantaina 14.2.2022)

bottom of page