top of page
Ulla slide.png
RYT200.png

Ohjaajasta

Minulle jooga merkitsee kokonaisvaltaista hyvinvointia, sitä että ymmärrän ja pystyn itse vaikuttamaan siihen kuinka koen ja tunnen asiat.

 

Neljän lapsen äitinä ja yrittäjänä ymmärrän, että kiireinen arki aiheuttaa omat haasteensa joogan harjoittamiselle. Haluankin tarjota eri mahdollisuuksia ja erilaisia tunteja, jotta jokainen löytäisi oman polkunsa joogan parissa.  

 

Oma polkuni, johon on kuulunut jos jonkinlaista ylä- ja alamäkeä ja kurvia sinne, tänne ja tuonnekin, joogan parissa on kestänyt jo 20 vuotta ja ohjaustuntejakin on takana jo reilusti yli 2000. 

 

Muiden auttaminen ja tukeminen joogan kautta on ollut aina jollain tavalla taka-ajatuksena. Ajatus kuitenkin vaati aikansa kasvaa ja kehittyä, ennen kuin palaset loksahtelivat paikoilleen ja ohjaajankoulutus mahdollistui. 

 

Joogan harjoittaminen ei ole osa mitään uskomusjärjestelmää, vaan se on kokemus.

Yksi hienoimmista ja kiehtovimmista asioista joogassa on mielestäni se kuinka yksinkertaisilla (tosin ei aina niin helpoilla) asioilla ​voi olla niin suuri vaikutus.

Haluan joogan kautta tarjota jokaiselle kokemuksen oman hyvinvointinsa kehittämisestä parempaan, tavalla, joka mukautuu myös arjen muihin tarpeisiin.

 

Toivon saavasi olla tukenasi polulla kohti todellista minääsi, sitä mikä juuri sinä olet syvimmällä sisimmässäsi ilman niitä kaikkia "ohjelmointeja", joita sinuun on elämäsi aikana ulkoapäin tehty.

 

Mitä lähemmäs todellista itseäsi, ydinminääsi, pääset, sitä enemmän kukoistat ja saavutat asioita, joita sinun on tarkoitus saavuttaa. Asioita, jotka tuovat hyvän olon, tasapainon arkeen, mielellesi rauhan ja elämällesi tarkoituksen, ilman kiirettä, ahdistusta tai muita negatiivisia tunteita.

Lue lisää ohjausfilosofiastani #joogantai-blogista Omasta ohjausfilosofiastani (joogantai.fi)

Saamiani palautteita löydät etusivulta.

❤:lla Ulla 🙏🏻

bottom of page