top of page

ARCTIC NUTRITION 

Joogantai / Tmi Ulla Honkimaa toimii ylpeänä myös kotimaisten Arctic Nutritionin ainutlaatuisten, elinvoimaisen, vain luontaisia ravinteita sisältävien, sokerittomien,  Flow-energiajuomien ja ravintolisien edustajana.

MIKSI RAVINTOLISIÄ?

Väsyttääkö, turvottaako, kiukuttaako, onko alakuloinen/vetämätön olo, vaivaako flunssat, onhan D-vitamini käytössä? Tuntuuko, että voisit voida paremminkin? Kaipaatko kevyempää oloa? Et ole yksin. 95 % maailman väestöstä kärsii jonkinlaisista terveyshaasteista. Näistä iso osa olisi ennaltaehkäistävissä laadukkaammalla, elinvoimaisemmalla ravinnolla.

Kiireisen arjen ruokailutottumukset sekä nykyajan ruuan heikko laatu vaikeuttavat usein päivittäistä laadukkaitten ravintoaineiden saantia. Väsymys ja energiavaje ovat ensimmäisiä oireita tästä. Kun huonot ruokailutottumukset jatkuvat, eivätkä solut saa tarpeeksi kaipaamiaan ravintoaineita voi kehoon ruveta hiipimään matala-asteinen eli hiljainen tulehdus. Se kehittyy usein hitaasti vuosien kuluessa hiljaa hiipien.  Jatkuva matala-asteinen tulehdus ei näy eikä tunnu, mutta on monen kansantaudin taustalla.

Voimme niin hyvin kuin solumme voivat. Solujen toimintahäiriöille löytyy pitkä lista elintapasairauksia, jotka laskevat elämän laatua ja lisäävät ennenaikaisen kuoleman riskiä.

Moni tietää kuinka syö terveellisesti, mutta kuinka moni oikeasti ehtii ja pystyy syömään suositusten mukaan joka päivä ja huolehtia, että saa soluille niiden tarvitsemat ravintoaineet takaamaan omaa terveyttä, hyvinvointia, nyt ja tulevaisuudessa?  Syötkö esim. joka päivä 800 gr - kilon kasviksia? Saatko laajakirjoisesti antioksidantteja suojaamaan solujasi vapailta radikaaleilta, esim. noin 2 dl kuumentamattomia, erivärisiä marjoja joka päivä?  Tiesitkö, että saadaksesi tarpeeksi D-vitamiinia ravinnosta tulisi päivittäin syödä 3 litraa maitoa ja 11 kananmunaa?

MIKSI ARCTICIN TUOTEPERHE?

Arcticin tuotteet ovat elinvoimaisuudeltaan ainutlaatuisia, kotimaisia ja niiden toimivuus on helppo havaita omassa arjessa. Ravintoaineet toimivat ryhmissä, koska ne tarvitsevat toisiaan toimiakseen tehokkaasti solujemme hyväksi ja tämä on mielestäni kantava voima näissä tuotteissa.  Voimme hyvin, kun solumme voivat hyvin ja jotta solumme voivat hyvin tarvitsemme päivittäin laajakirjoisesti elinvoimaisia ja luontaisia ravintoaineita ja rasvahappoja ympäri vuoden.  

Joogantain missio on auttaa asiakkaitaan kokonaistavaltaisesti. Koko yrityksen toiminta perustuu mahdollistamiseen, tukemiseen ja auttamiseen polulla kohti tasapainoisempaan ja kestävää hyvinvointia.  Olen myös itse puhtaan ruuan puolestapuhuja, jonka mielestä monta ongelmaa olisi ratkaistu tai jäisi kokonaan ilmaantumatta, jos ihmiset kiinnittäisivät enemmän huomiota siihen mitä syövät. Arcticin tuotteet istuvat omaani ja Joogantain toimintaperiaatteeseen paremmin kuin hyvin tukemaan meidän kokonaisvaltaista hyvinvointiamme riittävän liikunnan ja levon lisäksi.

Olen täysin sitä mieltä, että aika lailla jokainen meistä tarvitsisi kaikkia alla olevia tuotteita, Elixiristä antioksidantteja, Oilssista kaikki tarvittavat rasvahapot, Boosteria tukemaan aineenvaihduntaa ja unta, Extremestä polttoainetta soluille, Vitalista vastustuskykyä, Sunista elintärkeää D-vitamiinia ja Flowsta mm. lisäenergiaa. 

Jokainen on erilainen ja se mikä toimii toisella ei välttämättä toimi toisella, mutta muistathan kun otat tuotteet käyttöön antaa niille aikaa. Joidenkin vaikutukset, kuten Flown, saatat huomata heti, kun toisten kohdalla voi mennä useampi kuukausikin. Mikä lopulta on tärkeämpää kuin oma hyvinvointisi ja siihen sitoutuminen?  Pidämme helposti muista huolta, mutta unohdamme itsemme ja sen että hyvinvointi lähtee sieltä solutasolta ei jostain ulkopuolisista hetkellisistä mielihyvää tuottavista asioista. Ja kun voimme itse ensin hyvin voimme myös huolehtia toisista entistä paremmin.

Omasta tuotekäytöstäni ja sen tuomista hyödyistä voisin kirjoittaa vähintään artikkelin, mutta isoimpina asioina voisin tiivistää, että tuotteiden päivittäisen käytön aloittamisen jälkeen on ollut vain yksi migreeni  (ennen 2-3 /kk) ja krooniset kivut ovat poissa. Energia ja verensokeri pysyvät tasaisena koko päivän, ei makeanhimoa tai kiukkunälkää. Uni on syvempää ja rauhallisempaa ja kaiken kaikkiaan  keho, vatsa , iho , nivelet sekä aivot  voivat paremmin ja olen päässyt eroon liiasta kahvista juonnista.

Lisätietoja, tuotteiden tarkemmat tiedot ja hinnat löydät https://www.arcticnutrition.com/fi/ 

Miten tuotteita saa?

Voit tilata tuotteita ovh hintaan suoraan verkkokaupasta  https://arcticnutrition.com/ref/VX838C  ja syöttämällä koodin VX838C saat yhden Flow energiajuoman -50 %. 

Mutta toivon, että saan esitellä sinulle tuotteita joka livenä tai Zoomin kautta enemmän ja voidaan katsoa yhdessä mitkä niistä tukisivat arkeasi parhaiten ja jos esittely onnistuu kasvokkain pääset myös ensin maistamaan tuotteita. Lähtemällä asiakkaaksi saat tuotteita myös ovh hintaa edullisemmin, ks.vaihtoehdot alla.

Ota yhteyttä ulla@joogantai.fi niin sovitaan tapaaminen joko kasvotusten tai Zoomissa, niin päästään eteenpäin hyvinvointipolullasi :)

Winter Lake

OVH

Voit tilata tuotteita ovh hintaan myös suoraan verkkokaupasta  
https://arcticnutrition.com
ja syöttämällä kassalla koodin VX838C saat -10 % alennuksen sekä halutessasi "postimaksuntappotuotteena"
tyrni tai puolukka
Flown -50% ovh:sta.

Pink Blossom

GOLD

Tuotteet 15-20 % alennuksella riippuen tilattujen tuotteiden määrästä
3-9 tuotetta = -15 %
ja 10 + tuotetta -20%

Premiun Gold asiakkaana sitoudut yhteen minimissään kolmen tuotteen tilaukseen.

Etuna saat halutessasi tilatessasi 3-9 tuotetta "postimaksuntappotuotteena" tyrni tai puolukka Flown -50% ovh:sta. Jos tilaat vähintään 10 tuotetta, saat yhden ilmaisen Flown. Postimaksu Suomeen on  8,90 €.

Tilaus uusiutuu automaattisesti yhden, kahden tai kolmen kuukauden välein.

Uusiutumisesta tulee muistutus sähköpostiin, jolloin voit vielä muuttaa tilaustasi (min. 3 tuotetta).

Asiakkuus perutaan itse sähköpostitse asiakaspalvelu@arcticnutrition.com.

Sunflower

PLATINUM

Edullisin tapa hankkia tuotteita. 

Tuotteet 25 - 30% alennuksella riippuen tilattujen tuotteiden määrästä
3-9 tuotetta = -25 %
ja 10 + tuoteta - 30%

Premiun Platinum asiakkaana sitoudut neljään  minimissään kolmen tuotteen tilaukseen (yhden, kahden tai kolmen kuukauden välein).

Etuna saat halutessasi tilatessasi 3-9 tuotetta "postimaksuntappotuotteena" tyrni tai puolukka Flown -50% ovh:sta. Jos tilaat vähintään 10 tuotetta, saat yhden ilmaisen Flown. Postimaksu Suomeen on  8,90 €.

Tilaus uusiutuu automaattisesti yhden, kahden tai kolmen kuukauden välein.

Uusiutumisesta tulee muistutus sähköpostiin, jolloin voit vielä muuttaa tilaustasi (min. 3 tuotetta).

Asiakkuus perutaan itse sähköpostitse asiakaspalvelu@arcticnutrition.com.

Haluatko päästä heti tilaamaan ja käyttämään tuotteita halvemmalla hinnalla kuin ovh?
Se on ihan ymmärrettävää, niin tekee moni muukin.

Jos et malta odottaa ja olet jo ihan vakuuttunut, että nämä ovat sinun tuotteesi, tai ehkä olit jo esittelyssä ja jäit miettimään mitä kaikkea tilaisit, voit ilmoittaa sähköpostitse ulla@joogantai.fi :

a) mitkä tuotteet haluat

b) valitsetko Gold vai Platinumin  asiakkuuden
c) haluatko tilausväliksi 1,2 vai 3 kk 

d) haluatko "postimaksuntappotuotteen " ja jos, niin tyrni vai puolukka Flown

Kun olen saanut viestisi, syötän asiakkuutesi koneelle ja saat sähköpostiisi 

a) vahvistuksen, josta voit tarkistaa, että tilauksesi tiedot ovat oikein

b) linkin maksua varten

Hoidettuasi maksun ko. linkin kautta, tuotteesi saapuvat jopa jo seuraavana arkipäivänä.

Ennen kuin tilauksei uusiutuu, saat siitä viestin sähköpostiisi ja voit käydä muokkaamassa tilaustasi.

Helppoa kun mikä ❤️

bottom of page