top of page

1.png

#joogantai arkijooga yrityksille

Joogantain arkijoogalla hetki aikaa itselle, keho hereille ja ajatukset rullaamaan ennen työpäivän alkua tai oman aikataulun mukaan vaikka iltajoogana rauhoittumaan hyville, palauttaville yöunille.

Tunti pidetään ja livestriimataan joka arkiaamu klo 7.00 - 7.40
Viikonpäivillä on omat joogalajinsa/teemansa ja jokainen harjoitus on erilainen.


MAANANTAI - keho ja mieli lempeästi hereille kohti uutta viikkoa ​
TIISTAI - niskahartiaseutu vetreäksi ja keskivartalo haltuun ​
KESKIVIIKKO - yin, viikoittain vaihtuva painotus: niska ja hartiaseutu /selkä / lonkat ja lantion alue/ 
jalkapohjista lonkkiin

yinjoogasta lisätietoja #joogantai-blogista
TORSTAI - hathaa koko keholle ​
PERJANTAI - lempeää flowta koko keholle

flowjoogasta lisätietoja #joogantai-blogista

Osallistumisohjeet livestriimiin 

Linkki ja salasana aamuisiin livestriimeihin löytyy yrityksenne yhteyshenkilöltä, salasana vaihtuu kuukausittain, mutta Zoom-linkki pysyy samana.

Jos käytät mobiililaitetta, eikä sinulla ole vielä Zoom-sovellusta, laite pyytää sinua asentamaan sen klikattuasia vahvistusviestissä saamaasi linkkiä.  Asentamalla tämän ilmaisen sovelluksen pääset helposti osallistumaan tunnille. Voit liittyä mukaan myös selaimella, jolloin erillistä sovellusta ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin käyttömukavuuden vuoksi sovelluksen lataamista.

HUOM! Lataathan sovelluksen ja asennat hyvissä ajoin jo edellisenä päivänä, jotta et myöhästy tunnin aloituksesta.

 

Zoom-alustaa on helppo käyttää, mutta varsinkin jos olet osallistumassa Zoom-tapaamiseen ensimmäistä kertaa, liity mukaan sen verran ajoissa, että pystyt varmistamaan tekniikan toimimisen.

 

Huomioithan, että emme valitettavasti pysty auttamaan striimin vastaanottajien mahdollisissa teknisissä ongelmissa, mikäli et ole varma miten Zoom toimii, tutustuthan sen käyttöön etukäteen ja/tai pyydät apua paremmin asiaan perehtyneeltä, niin vältytään ikäviltä yllätyksiltä tunnin alkaessa :)

Mikrofonisi on hiljennetty Joogantain toimesta, mutta kuvayhteys aukeaa automaattisesti, mikäli olet sen sallinut ja kamerasi on päällä. Zoomissa osallistujat näkevät toisten kuvat sikäli kuin kamerat ovat päällä.

Tunnilla on usein myös liveosallistujia ja ohjaaja saattaa joskus tarvittaessa kommunikoida heidän kanssa, älä anna tämän haitata omaa harjoitustasi.

b6bd20b4-dbca-4ee2-8b15-0a01c291281e.jpg
pexels-elly-fairytale-3822647.jpg

Tunnille valmistautuminen

Muista laittaa mukavat joustavat vaatteet päälle, mikäli et omista joogamattoa, käy alustaksi mikä vaan perus jumppamaton tapainen. Lasi vettä tai juomapullo on hyvä ottaa käden ulottuville.

 

Asettuessasi matolle odottamaan tunnin alkua, ota mukava asento, joko maakuulla tai istuen, sulje silmät ja lähde hengittämään rauhassa nenän kautta tuoden huomion hengitykseen ja kehon tuntemuksiin, aloitamme yhdessä tasan klo 7.00.

 

Halutessasi voit laittaa itsellesi mieluista musiikkia soimaan fiiliksen mukaan, vaikka koko tunnin ajaksi. Spotifystä löytyy paljon valmiita tarkoitukseen sopivia soittolistoja, hakusanoiksi voi kokeilla vaikka "jooga rentoutus", "sunrise yoga" tai "hatha yoga".

 

Voit myös ottaa käden ulottuville jotain lämmintä peitettä, mikäli aikomuksenasi on jäädä tunnin jälkeen lepäämään pidemmäksi aikaa.

HUOM! Mikäli jooga on sinulle kokonaan uutta, kannattaa käydä lukemassa myös  Joogantain yleiset ohjeet tunnille osallistumiseen.

Tunnin jälkeen

Mikäli sinulla on kysyttävää, jään tunnin jälkeen paikalle, jolloin voit avata mikrofonin kysyäksesi tunnin aikana mahdollisesti heränneitä kysymyksiä asanoiden linjauksesta tms.

Asanoista löytyy tietoa ja ohjeita myös #joogantai-blogista.

 

Jooga saa tehokkaasti nesteet liikkeelle, joten muistathan juoda vettä, teetä tmv. tunnin jälkeen, sekä pitkin päivää.

Glasses of Water
11062b_0c83b328598648e9a5594ed4c902299a~mv2.jpg

Ohjaajan sairastuminen/loma tms. force major -tilanne

Mikäli olen sairastunut tai tunnin pito jostain muusta syystä peruuntuu informoimme tästä yhteyshenkilö heti, kun asia on tiedossa. Tiedonkulku voi kuitenkin olla sen verran hidasta, että jos tunti ei näytä alkavan (olen linjoilla yleensä viimeistään 15 min ennen tunnin alkua) suosittelen nappaamaan jonkin vanhan tallennuksen päälle tai vaikka tämän 14.2 tallennetun tunnin.

Sinä aikana, kun olen tehnyt livestriimejä joka arkipäivä viimeisen puolitoista vuotta ei yhtään tuntia ole jäänyt pitämättä/striimaamatta, mutta toki niin voi joskus käydä.

 

Mikäli pidän lomaa informoin asiasta hyvissä ajoin ja avaan ko. ajalle tallenteita. 

Muut ongelmatilanteet

Koska livestriimeihin tarvitaan toimiva laitteisto ja nettiyhteys, välillä sattuu ja tapahtuu, ääni saattaa katketa ja nettiyhteys pätkäistä, jolloin livestriimi tai tallennus ei joko onnistu tai jää kesken, tällöin ei auta kuin nöyrtyä tekniikan edessä ja toivoa, että seuraavana päivänä kaikki toimii.

Onneksi näitä sattuu todella harvoin, yhtään striimiä ei ole puolessatoista vuodessa jäänyt kesken tai lähettämättä, ääni on katkennut ehkä kaksi-kolme kertaa ja saatu aina takaisin, kunhan joku noheva on siitä ruudun toiselta puolelta huikannut.

Technician with Broken Screen
Cassette Tapes

Tallenteet

Linkki kuluvan kuun tallenteisiin löytyy yhteyshenkilöltänne. Tallenteet ovat käytössä koko kuukauden.

Arkijoogan tilaaminen yrityksen henkilöstölle

Jos ette vielä ole tilanneet arkijoogaa henkilöstöllenne, yhteyshenkilönne voi tilata sen helposti osoitteessa  https://liikuttajat.fi/joogantai/yrityksille/arkijoogaa.

Maksu hoidetaan ensimmäisen kuun osalta tilauksen yhteydessä valitulla sähköisellä maksutavalla, jonka jälkeen lähetämme laskun seuraavasta kuusta aina kuluvan kuun 20 päivä. Tilaus on jatkuva ja sen voi peruuttaa kuun loppuun viimeistään 15. päivä kuluvaa kuuta.

Mikäli tarvitsette erillisen laskun ensimmäisestä kuusta olettehan yhteydessä ulla@joogantai.fi, niin hoidetaan tilauksenne ja laskutus kuntoon.

HUOM! Tarvittavat linkit ja salasanat lähetetään yrityksenne yhteyshenkilölle sähköpostitse jaettavaksi eteenpäin.

Receptionist
bottom of page