top of page
#joogantai etätunnit Zoomissa

Ilmoittautuminen

 

Etätunnit ovat nähtävissä ja niille ilmoittautuminen tapahtuu lunastamalla osallistumisoikeus Holvin kautta osoitteessa www.holvi.com/shop/joogantai

Lunastettuasi oikeuden osallistua haluamallesi tunnille järjestelmä lähettää sinulle kuitin, josta löydät linkin sekä salasanan Zoomiin. Tarkkaile siis sähköpostiasi ja mikäli viestiä ei näy tarkista roskaposti.

#JOOGANTAI 10-KORTILLA OSALLISTUMINEN STRIIMATUILLE TUNNEILLE 

Mikäli sinulla on, ja haluat osallistua, #joogantai 10-kortilla ota yhteyttä viimeistään edellisenä päivänä ulla@joogantai.fi. Kerro viestissä mihin tunnille haluat osallistua ja haluatko tunnista tallenteen sähköpostiisi, niin saat vastausviestissä tarvittavan linkin ja salasanan.

 

Tunnille osallistuttuasi muista vetää yli yksi ruutu 10-kortistasi. 

Zoomin käyttö 

Jos käytät mobiililaitetta, eikä sinulla ole vielä Zoom-sovellusta, laite pyytää sinua asentamaan sen klikattuasia Holvista vahvistusviestissä saamaasi linkkiä. 

 

Asentamalla ilmaisen Zoom- sovelluksen pääset helposti osallistumaan tunnille. Voit liittyä mukaan myös selaimella, jolloin erillistä sovellusta ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin käyttömukavuuden vuoksi sovelluksen lataamista.

HUOM! Lataathan sovelluksen ja asennat hyvissä ajoin jo edellisenä päivänä, jotta et myöhästy tunnin aloituksesta.

 

Zoom-alustaa on helppo käyttää, mutta varsinkin jos olet osallistumassa Zoom-tapaamiseen ensimmäistä kertaa, liity mukaan sen verran ajoissa, että pystyt varmistamaan tekniikan toimimisen.

 

Huomioithan, että emme valitettavasti pysty auttamaan striimin vastaanottajien mahdollisissa teknisissä ongelmissa, mikäli et ole varma miten Zoom toimii tutustuthan sen käyttöön etukäteen ja/tai pyydät apua paremmin asiaan perehtyneeltä, niin vältytään ikäviltä yllätyksiltä tunnin alkaessa :)

Mikrofonisi on hiljennetty #joogantain toimesta, mutta kuvayhteys aukeaa automaattisesti, mikäli olet sen sallinut ja kamerasi on päällä. Zoomissa osallistujat näkevät toisten kuvat sikäli kuin kamerat ovat päällä

 

Muutama vinkki tunnille osallistumiseen

SYÖMINEN ENNEN TUNNILLE OSALLISTUMISTA

Suositus on, että et söisi raskaasti aikanaan kahteen-kolmeen tuntiin ennen joogaa. Mikäli vatsa kurnii, on toki hyvä ottaa jotain pientä helposti sulavaa esim. puoli tuntia-tunti ennen joogan alkua.

 

VAATETUS JA MUUT VARUSTEET

Muista laittaa mukavat joustavat vaatteet päälle, mikäli et omista joogamattoa, käy alustaksi mikä vaan perus jumppamaton tapainen. Lasi vettä tai juomapullo on hyvä ottaa käden ulottuville. Voit myös ottaa lähettyville valmiiksi tyynyn takapuolen alle istuvilteen tehtäviä asanoita varten ja jotain lämmintä peitettä loppurentoutusta ja lepoasanaa varten. 

 

Asettuessasi matolle odottamaan tunnin alkua, ota mukava asento, joko maakuulla tai istuen, sulje silmät ja lähde hengittämään rauhassa nenän kautta tuoden huomion hengitykseen ja kehon tuntemuksiin.

 

Halutessasi voit laittaa itsellesi mieluista musiikkia soimaan fiiliksen mukaan, vaikka koko tunnin ajaksi. Spotifystä löytyy paljon valmiita tarkoitukseen sopivia soittolistoja, hakusanoiksi voi kokeilla vaikka "hatha yoga".

Vaatetukseen ja varusteisiin liittyen, mikäli olet osallistumassa villasukkajoogaan, kannatta lukea niitä käsittelevät blogitekstit:  restoratiivinen villasukkajooga (perjantai iltaisin) ja yin-jooga (sunnuntai iltaisin).

 

TUNNIN AIKANA

Muista tunnin aikana, että mikäli siltä tuntuu voit aina pysäyttää harjoituksen, levätä hetken ja jatkaa, kun siltä tuntuu. Tunnin aikana pidetään muutama lyhyt juomatauko, mutta toki voit hörpätä vettä ihan silloin, kun siltä tuntuu. Vettä ei kannata kuitenkaan juomalla juoda, vaan ottaa pieni hörppy kerrallaan, kun siltä tuntuu.

KUUNTELE AINA OMAA KEHOASI 

Ohjaajan ohjeet ovat ohjeita, mutta jokaisen keho on erilainen, mikä on toiselle ok ja tuntuu oikealta, ei välttämättä ole sitä toiselle. Mikäli tunnet minkäänlaista kipua, peruuttele heti takaisin päin.

Mikäli jokin asana ei tunnu hyvältä, jätä se tekemättä ja voit kysyä tunnin jälkeen olisiko jotain tapaa varioida ko. asanaa niin, että se tuntuisi sinulle luontevammalta.

 

TUNNIN PÄÄTTYMINEN

Tunnin viimeinen asana on selinmakuulla tehtävä lepoasana, savasana. Mikäli sinulla on mahdollisuus suoda itsellesi pidempi lepo, ja koet sitä kaipaavasi, jää ihmeessä muiden noustessa istumaan, tunnin päättymisen merkiksi, rauhoittumaan niin pitkäksi aikaa kuin haluat.

TUNNIN JÄLKEEN

Mikäli sinulla on kysyttävää, jään tunnin jälkeen paikalle, jolloin voit avata mikrofonin (ja kamerasi) kysyäksesi tunnin aikana mahdollisesti heränneitä kysymyksiä asanoiden linjauksesta tms. Tunnista tehty tallenne editoidaan, niin etteivät nämä mahdolliset kysymykset tallennu sille.

Asanoista löytyy tietoa ja ohjeita myös #joogantai-blogista.

 

Jooga saa tehokkaasti nesteet liikkeelle, joten muistathan juoda vettä, teetä tmv. tunnin jälkeen sekä pitkin päivää.

Linkki tallennukseen

Lunastaessasi paikkasi tunnille Holvissa voit valita haluatko, että lähetämme sinulle linkin tuntien tallennuksiin vai emme.

 

Lähetämme linkit tallennuksiin aina tunnin jälkeen sitä pyytäneille niin pikaisesti kuin mahdollista. Tallennukset ovat katsottavissa viikon ajan, voit siis tehdä tunnin myös jonain muuna sinulle sopivana ajankohtana.

 

Ohjaajan sairastuminen tms. force majore

Ohjaajan sairastuessa tai muussa vastaavassa tilanteessa ilmoitamme siitä heti asian tultua tietoomme sähköpostitse, kurkkaathan siis sähköpostisi mikäli tunti ei näytä alkavan normaalisti. Peruuntuneen tunnin osallistumisoikeuden voi siirtää joko seuraavalle tunnille tai palautamme halutessasi maksusi. Tarkemmat ohjeet asiasta saat sähköpostiisi mikäli tällainen tilanne tapahtuu.

Tervetuloa mukaan :)

 

livestriimitunnit.png

#joogantai #jooga #etäjooga #aamujooga  #hathajooga #livestream #kehonhuolto #jokapäiväjoogantai #hathajooga #yinjooga #flowjooga #villasukkajooga #rautakankijooga #toimistojooga #nummela #vihti #asusiellämissäelät #mielenhuolto #hyvinvonti #joogakuuluukaikille #yksityisohjaus #tilaustunnit #työpaikkajoogaa #asana #sthirasukhamasanam #joogaasiellämissäolet

bottom of page